Praktijk Hoeven

Lorem ipsum dolor sit amet

 Wie ben ik


Hallo daar! Ik ben Jorinda Bons, en ik ben verheugd om me aan jou voor te stellen. Als hbo counselor met een passie voor het bevorderen van welzijn en veerkracht, richt ik me op het begeleiden van mensen door moeilijke tijden en het helpen bij het bereiken van emotioneel evenwicht en groei.Mijn expertise omvat een aantal gebieden, waaronder migraine, rouw en verlies, ADHD en leefstijlgerelateerde uitdagingen. Als ervaren professional ben ik hier om jou te ondersteunen tijdens jouw reis naar herstel en welzijn.

Of je nu worstelt met het beheersen van migraineaanvallen, het verwerken van verlies, het omgaan met de uitdagingen van ADHD of het verbeteren van je algehele levensstijl, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen. Samen zullen we werken aan het identificeren van jouw doelen, het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën en het vinden van manieren om jouw welzijn te verbeteren.

Ik geloof in een holistische benadering van counselling, waarbij we niet alleen naar de symptomen kijken, maar ook naar de diepere oorzaken en de bredere context van jouw leven. Samen zullen we een veilige en ondersteunende ruimte creëren waarin je vrij bent om jezelf te uiten en te groeien.


Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke en emotionele doelen. 


Laten we samen op weg gaan naar een leven van welzijn en vervulling.Groetjes, Jorinda